Fantasie Jacqueline Full Cup Bra

670 kr

149 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Fantasie Jacqueline Full Cup Bra. Exklusiv och mycket välarbetad bygel-bh med från Fantasie för dig som söker både komfort och elegans!

Väldigt fin, ovadderad svart bh i i kassisk design med vackert mönstrad spets. Bh:n har rejäla byglar och är tillverkad i en helt fantastiskt mjuk, elastisk polyamidkvalité som följer bröstet och ger bysten en vacker, naturlig form. Denna bh ger ett otroligt stöd och lyft även fast att den saknar vaddering då passformen är fenomenal, bh:n har även ett förstärkt sidoparti på kupan som hjälper bröstet att hålla sig på plats. Konstruktionen är mycket stabil och den stadiga bygeln gör att bh:n sitter åt utan att trycka för hårt, det ryggpartiet är dessutom mycket följsam och är samma som på Fantasie's klassiska bh Rebecca. Breda reglerbara axelband för att ge bra avlastning för axlarna och vadderat knäppe baktill för maximal komfort. Vackra, nätta detaljer såsom dekorativa rosetter mellan kuporna och vid axelbanden. 

Fantasie erbjuder underkläder med generösa kupstorlekar och passar dig som inte vill göra avkall på varken passform eller kvalité. De är experter på att skapa vackra, bekväma och otroligt välarbetade underkläder för kvinnor med större byst. Plaggen är utformade för att ge ett komplett stöd och att framhäva din figur på bästa sätt - allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt. Fantasie’s sofistikerade stilar och lätta tyger ger dig självförtroende under dina kläder varje dag.

Material:
  72% polyamid
  18% polyester
  5% lycra
  5% elastan

Tvätt:
   Handtvätt


Storlek: E65, G65, H65, J65, K65