Wonderbra Perfect Strapless Bra Svart

I lager.
449 kr

299 kr


Wonderbra Perfect Strapless Bra. Bra är den ultimata axelbandslösa bh:n med maximal komfort och som även ger en fantastiskt fin klyfta.

Nu kommer Perfect Strapless från Wonderbra i en modell med finjusterade detaljer. Noggrann framarbetad modell med unik teknologi som gör att bh:n sitter på plats utan bygel, tack vare en bred komfortabel skena som går lite längre ner under bysten för att ge stöd. Bh:n har släta kupor i en ännu mer välarbetad mikrofiberkvalité och som inte lämnar några spår eller synliga kanter, så passar utmärkt under så gott som alla plagg. Den har mjuka, platta silikonband i över- och underkant på insidan av omkretsbandet som hjälper till att hålla bh:n på plats och ger ett ännu bättre fäste. Med denna slipper du gå och dra i bh:n under kvällen utan du kan lita på att den stannar uppe precis lika länge som du! Den passar helt enkelt perfekt till de flesta plagg och till dig med både små och stora bröst.

Med klanderfri passform och perfekt framarbetade modeller som framhäver dina bästa sidor är Wonderbra varje kvinnas hemlighet och nyckeln till självförtroende.

Material: 49% polyester, 42% nylon, 9% elastan

Tvätt:  Handtvätt